Vyhledávač CZ Facebook EN

NOVINKA: Z 3D LÁTEK NYNÍ MŮŽETE MÍT I ŘÍMSKÉ ROLETY

Teprve nedávno jsme Vám představili horkou novinku a hit letošní sezony – 3D závěsy. Na evropském trhu je před nedávnem představily luxusní módní firmy jako je JAB Anstoetz a některé špičkové nizozemské firmy. V České republice zařadila 3D závěsy do své nabídky mezi prvními právě firma Petroš interier.

Ovšem – jak už jste u nás zvyklí, milí zákazníci, vždy pro Vás chceme jen to nejlepší a nikdy se nespokojíme jen s obyčejností. Proto nyní jako první (a dost možná jako jediná) česká firma dokážeme tyto nádherné plastické 3D látky ušít nejen jako závěsy, ale také jako ŘÍMSKÉ ROLETY. Know how na tento způsob zpracování jsme získali osobně od těch nejlepších profesionálů v západní Evropě.

Směle můžeme říci, že římské rolety z 3D materiálů vypadají naprosto fantasticky! I když jsme v našem oboru už viděli leccos, při prvním setkání s 3D římskými roletami nám z jejich výjimečnosti doslova „spadla čelist“. :) Ihned jsme se rozhodli, že tuto novinku stůj co stůj musíme získat a nabídnout Vám – našim milým zákazníkům.

Navštívili jsme proto výrobní prostory jednoho špičkového západoevropského dodavatele a přímo od něj jsme získali know how pro zpracování těchto úžasných plastických látek. V těchto dnech už první 3D římské rolety zdobí okna našich zákazníků – a věříme, že jsou z nich stejně nadšení, jako jsme nadšeni i my. :)


3D ŘÍMSKÉ ROLETY vyzkoušela mezi prvními v České republice jedna sokolovská lékařská ordinace.


3D LÁTKA, kterou jsme na tyto římské rolety použili, sice působí velmi plně, překvapivě je ale za denního světla poloprůsvitná.


ŘÍMSKÉ ROLETY mají příjemný přírodní vzhled, neboť tato 3D látka ve svém složení obsahuje len.