Vyhledávač CZ Facebook EN

POZVĚTE SI DESIGNÉRA

JEZDÍME PO CELÉ ČESKÉ I SLOVENSKÉ REPUBLICE !

Nyní jste dospěli k rozhodnutí získat do svého interiéru nové dekorace a stínění oken. Jejich výběr Vám může nesmírně ulehčit designér. Přijede k Vám domů, přiveze s sebou velké množství vzorků, poradí Vám a Vy si vyberete v klidu a pohodlí domova.

POKUD SI PŘEJETE, ABY K VÁM PŘIJEL DESIGNÉR, VYPLŇTE STRUČNÝ FORMULÁŘ NÍŽE NA TÉTO STRÁNCE.
Designér Vám poté zavolá a domluví si s Vámi termín schůzky a další podrobnosti.

I když se to v dnešní uspěchané a přetechnizované době příliš „nenosí“, všichni ve firmě Petroš interier se snažíme do své práce vkládat maximální množství pozitivní energie. Věříme totiž, že se tato energie ve věcech uchová a že Vám pak Vaše nové dekorace přinesou o to více radosti.


MENU PRO RYCHLÝ VÝBĚR:

//Dále buď čtěte postupně, nebo pro zrychlený výběr klikněte na téma, které Vás zajímá://

.


DESIGNÉR Vám pomůže vybrat vhodné dekorace v pohodlí Vašeho domova. Vzorky látek si budete moci přiměřit k ostatnímu zařízení, takže výběr díky tomu může být dokonalý. V žádné prodejně takovéto možnosti nemáte. Všechny fotky na této stránce jsou snímky skutečných realizací z dílny Petroš interier.
DESIGNÉR Vám pomůže vybrat vhodné dekorace v pohodlí Vašeho domova. Vzorky látek si budete moci přiměřit k ostatnímu zařízení, takže výběr díky tomu může být dokonalý. V žádné prodejně takovéto možnosti nemáte. Všechny fotky na této stránce jsou snímky skutečných realizací z dílny Petroš interier.

PROČ SI POZVAT DESIGNÉRA

  • Designér Vám pomůže vybrat vhodný TYP DEKORACE a stínící techniky přesně pro Váš dům či byt.
  • Poradí Vám s VÝBĚREM BAREV a vhodných MATERIÁLŮ, které se budou perfektně hodit k ostatnímu zařízení.
  • K vybraným materiálům Vám doporučí a navrhne také nejvhodnější typ jejich UŠITÍ A ZAVĚŠENÍ.
  • Vše potřebné VYMĚŘÍ a také Vám SPOČÍTÁ SPOTŘEBU materiálu.
  • Podle Vašeho přání Vám k vybraným dekoracím oken také může doporučit vhodné DOPLŇKY jako čalounění, koberce a tapety na zeď.
  • Designér VÁM UŠETŘÍ SPOUSTU ČASU ztraceného běháním po obchodech. Ušetří Vás také zklamání v případě, že by Váš výběr dekorací v prodejnách – bez přiměření vzorků k ostatnímu zařízení bytu, nevyšel.
  • Umožní Vám VÝBĚR V KLIDU A POHODLÍ VAŠEHO DOMOVA.

Látky je nejlepší vybírat přímo v interiéru, protože je můžete okamžitě porovnat s barvou sedačky, stěn, nábytku a podobně, a to za místních světelných podmínek. To Vám dá jistotu, že si vyberete správně. Nikde v prodejnách takovéto možnosti nemáte.

Schůzku si s designérem nejlépe domluvíte tak, že vyplníte stručný formulář „Pozvěte si designéra“, který najdete níže na této stránce. Designér Vám potom zavolá a domluví si s Vámi termín schůzky a případně i další podrobnosti.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

VZORKŮ K VÁM DESIGNÉR PŘIVEZE VÍC NEŽ DOST

Nechejte se příjemně překvapit množstvím vzorků, které designér přiveze k Vám domů.

Troufáme si tvrdit, že v rámci České republiky s sebou na zakázky vozí bezkonkurenčně nejvíce vzorků. Jejich množství můžete počítat na stovky a barevných provedení na tisíce. Objemově je jich většinou 5 až 8 velkých kufrů, nemluvě o dalších vzornících tapet, koberců a stínící techniky podle Vašeho přání.

Vzory jsou roztříděny podle určitého systému, takže není nutné prohlížet všechno. Rozhodně se však nemusíte obávat, že byste neměli z čeho vybírat.

FOTO Z BĚŽNÉ NABÍDKY. Takové, nebo mnohdy ještě větší množství vzorků s sebou designér běžně vozí k Vám zákazníkům na nabídky. Nemusíte se tedy obávat, že byste při návštěvě designéra neměli z čeho vybírat. Proto je také vhodné si na výběr vyhradit průměrně tři hodiny.
FOTO Z BĚŽNÉ NABÍDKY. Takové, nebo mnohdy ještě větší množství vzorků s sebou designér běžně vozí k Vám zákazníkům na nabídky. Nemusíte se tedy obávat, že byste při návštěvě designéra neměli z čeho vybírat. Proto je také vhodné si na výběr vyhradit průměrně tři hodiny.

Ovlivněte Vy sami, z kolika a z jakých látek si budete vybírat

Čím přesněji ve formuláři „Pozvěte si designéra“ určíte své požadavky, tím přesnější předvýběr pro Vás designér bude moci připravit. Vy tak budete mít o to lepší možnost výběru.
Náš tip: Přehled základních typů interiérů najdete zde: http://www.petros-interier.cz/…y-interieru/

Ovlivnit můžete také cenovou relaci, ve které se chcete pohybovat. Zatrhněte správně příslušná políčka ve formuláři. Podle toho, kterou cenovou relaci zatrhnete, designér k Vám přiveze odpovídající materiály.

Můžete tak dát najevo, jestli máte zájem o:

  • levné látky – cenová relace kolem 400 – 600 Kč/m
  • látky nižší střední třídy – cenová relace kolem 600 – 900 Kč/m
  • látky střední třídy – cenová relace kolem 900 – 1300 Kč/m
  • látky vyšší střední třídy – cenová relace kolem 1300 – 2000 Kč/m
  • luxusní materiály – cenová relace kolem 2000 – 6000 Kč/m a více

K cenovým realcím je nutno podotknout, že nabízené látky – i ty nejlevnější – budou vždy kvalitní a hezké, ale ty skutečné „designovky“ najdete většinou až v těch vyšších cenových relacích. Stejně tak nemůžete očekávat například vyšívané závěsy v cenové relaci nižší střední třídy…

Věřte, že exkluzivita dekoračních látek se v ceně skutečně odráží – a v interiéru je potom také poznat. Proto by cenová relace dekoračních látek měla zhruba odpovídat relacím, v jakých se pohybuje celé vybavení interiéru.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

KDYŽ SI POZVETE DESIGNÉRA, přijede k Vám majitel firmy Petroš interier Radomír Petroš, který má jako designér 20letou praxi v oboru. Za tu dobu se stal na slovo vzatým odborníkem, což také dosvědčují stovky spokojených zákazníků, kteří se k nám vždy rádi vracejí a doporučují firmu Petroš interier i svým přátelům a známým. Také Vy se můžete stát členem této veliké rodiny lidí, kteří mají jedno společné - krásné dekorace oken od firmy Petroš interier.
KDYŽ SI POZVETE DESIGNÉRA, přijede k Vám majitel firmy Petroš interier Radomír Petroš, který má jako designér 20letou praxi v oboru. Za tu dobu se stal na slovo vzatým odborníkem, což také dosvědčují stovky spokojených zákazníků, kteří se k nám vždy rádi vracejí a doporučují firmu Petroš interier i svým přátelům a známým. Také Vy se můžete stát členem této veliké rodiny lidí, kteří mají jedno společné – krásné dekorace oken od firmy Petroš interier.

KDO K VÁM PŘIJEDE

Přijede k Vám designér Radomír Petroš, který je na slovo vzatý odborník s 20letou praxí v oboru. Za sebou má mnoho set úspěšně realizovaných zakázek a spokojených zákazníků. Jeho nejlepší vizitkou je, že se „staří“ zákazníci na firmu Petroš interier vždy znovu rádi obracejí a také služby firmy Petroš interier rádi doporučují svým přátelům a známým. Ostatně, NAŠI MILÍ ZÁKAZNÍCÍ TU PRO VÁS ZANECHALI VZKAZY. Podívejte se: http://www.petros-interier.cz/…kazniku.html

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

VHODNĚ ZVOLENÉ DEKORACE mohou podtrhnout atmosféru místa. Designér Vám doporučí nejen barvy a materiály, ale také způsob jejich ušití a zavěšení tak, aby se co nejvíce hodily k celkovému stylu interiéru. Poté také vše potřebné zaměří a spočítá. Rozhodující slovo při výběru ovšem budete mít Vy sami - nikdo Vám rozhodně nebude nic vnucovat, pouze dostanete cenné profesionální rady a je jen na Vás, jestli je využijete.
VHODNĚ ZVOLENÉ DEKORACE mohou podtrhnout atmosféru místa. Designér Vám doporučí nejen barvy a materiály, ale také způsob jejich ušití a zavěšení tak, aby se co nejvíce hodily k celkovému stylu interiéru. Poté také vše potřebné zaměří a spočítá. Rozhodující slovo při výběru ovšem budete mít Vy sami – nikdo Vám rozhodně nebude nic vnucovat, pouze dostanete cenné profesionální rady a je jen na Vás, jestli je využijete.

JAK PROBĚHNE NÁVŠTĚVA DESIGNÉRA

Návštěva proběhne formou přátelského rozhovoru. Designér Vám nebude nic vnucovat.

Nemusíte mít obavu, že Vám designér firmy Petroš interier bude svůj návrh jakkoliv vnucovat (jak to často mívají ve zvyku mnozí jiní). Designér si s Vámi nejprve popovídá o Vašich představách a přáních. Probere s Vámi Vaše nároky – bude ho například zajímat, jaký styl upřednostňujete – moderní, klasický, strohý či romantický, jakým barvám dáváte přednost, jestli Vám jde především o dekoraci nebo potřebujete místnost především zastínit či zatemnit a podobně.

Zatím na sebe nechá působit atmosféru místa, aby Vám pak mohl doporučit to nejlepší řešení přesně pro Vás. K Vašim přáním a představám přidá vlastní nápad, myšlenku a zkušenosti. Vždy přitom bude respektovat Vaše požadavky a přání, protože jedině Vy jste ti, kdo v interiéru budete bydlet a žít.

Z množství vzorků Vám pak představí ty, které by Vašemu interiéru slušely nejlépe. Společně pak vyberete ty, které Vám budou nejsympatičtější a které se Vám budou líbit nejvíce. Designér Vám pak k vybraným materiálům navrhne také ideální způsob ušití a zavěšení, vše vyměří a spočítá spotřebu materiálu. Váš interiér pak můžete k dokonalosti doplnit i tapetami, kusovými koberci a stínicí technikou – to vše záleží na Vašich požadavcích. Celá návštěva probíhá formou milého rozhovoru, během které se budete cítit příjemně a uvolněně.

JAK SE NA NÁVŠTĚVU DESIGNÉRA PŘIPRAVIT

Na návštěvu designéra se nemusíte nijak zvlášť připravovat. Stačí, když si vyhradíte dostatek času – a pak už se můžete jen těšit na nové krásné zastínění svého interiéru. Návštěva designéra trvá průměrně asi 3 až 4 hodiny, u větších zakázek to však může být i mnohem déle. Budete tedy mít dostatečnou dobu na to, abyste si vše prohlédli, vyhodnotili a zvolili to nejlepší řešení.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

PŘI NÁVŠTĚVĚ Vám bude designér účtovat pouze dvě položky - poplatek za návrh a náklady za dopravu. Žádné jiné položky Vám účtovat nebude. Pouze když si budete přát realizaci co nejvíce urychlit a vyberete si hned na místě, můžete - ale nemusíte - uhradit v hotovosti i zálohu na zakázku.
PŘI NÁVŠTĚVĚ Vám bude designér účtovat pouze dvě položky – poplatek za návrh a náklady za dopravu. Žádné jiné položky Vám účtovat nebude. Pouze když si budete přát realizaci co nejvíce urychlit a vyberete si hned na místě, můžete – ale nemusíte – uhradit v hotovosti i zálohu na zakázku.

CO VÁM BUDE DESIGNÉR PŘI NÁVŠTĚVĚ ÚČTOVAT

Při návštěvě Vám bude designér účtovat pouze dvě položky:

  • poplatek za návrh designéra
  • a náklady na dopravu.

Žádné další položky Vám při návštěvě designér účtovat nebude.

Jestliže si však budete přát, designér Vám může cenu zakázky spočítat ještě u Vás. Pro urychlení realizace, po podepsání smlouvy, pak můžete (ale nemusíte) uhradit zálohu na zakázku hned na místě v hotovosti.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

DEKORACE OKEN A STÍNĚNÍ Vám vyrobíme na míru přesně pro Vás. Dekorace ušijeme v naší dílně, kde mají švadleny k dispozici vysoce specializované vybavení, jaké v běžných šicích dílnách rozhodně nenajdete. To umožňuje perfektní zpracování Vašich nových dekorací. Pokud si přejete zakázku i s montáží, spojí se s Vámi naši technici, kteří Vám nové dekorace přijedou namontovat a pověsit.
DEKORACE OKEN A STÍNĚNÍ Vám vyrobíme na míru přesně pro Vás. Dekorace ušijeme v naší dílně, kde mají švadleny k dispozici vysoce specializované vybavení, jaké v běžných šicích dílnách rozhodně nenajdete. To umožňuje perfektní zpracování Vašich nových dekorací. Pokud si přejete zakázku i s montáží, spojí se s Vámi naši technici, kteří Vám nové dekorace přijedou namontovat a pověsit.

JAK BUDE POSTUPOVAT VAŠE ZAKÁZKA

Jestliže si vyberete stínění, vyrobíme Vám ho na míru přesně pro Vás. Postup je takový:

  • Poté, co od nás obdržíte a odsouhlasíte cenovou nabídku (někdy Vám ji designér může spočítat i rovnou na místě), vyčkáme na Vaši zálohu.
  • Po obdržení zálohy objednáme látky u výrobců (většinou ze zemí západní Evropy).
  • Jakmile látky od výrobců přijdou, ušijeme je v naší dílně. Švadleny tu mají k dispozici vysoce specializované vybavení, jaké v běžných šicích dílnách rozhodně nenajdete. To umožňuje perfektní zpracování Vašich nových dekorací.
  • Pokud si přejete zakázku i s montáží, spojí se s Vámi naši technici a jakmile je zakázka připravena, domluví si s Vámi termín montáže u Vás doma nebo ve Vaší provozovně.
  • Pokud si chcete dekorace pověsit sami, můžete si je buď vyzvednout v naší firemní prodejně ve Frýdku-Místku, nebo Vám je pošleme spediční službou.
  • Standardní termín dodání je 3 až 5 týdnů od složení zálohy. Termíny se ale mohou lišit například podle toho, zdali máme látky na skladě (pak mohou být termíny i kratší), nebo je musíme objednávat u výrobce (většinou zboží dostaneme brzy, ale někdy to nějakou chvíli trvá a přes veškerou snahu to zkrátka neurychlíme…).

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

O PERFEKTNÍ ZPRACOVÁNÍ Vaší zakázky se postará tým vysoce specializovaných odborníků. O jejich zlatých ručičkách se dokonce dočtete i v novinách - odkaz najdete níže. Všichni z týmu se navíc snaží o to, abyste Vy, naši milí zákazníci, byli se svými novými dekoracemi maximálně spokojení a aby Vám dělaly jen radost.
O PERFEKTNÍ ZPRACOVÁNÍ Vaší zakázky se postará tým vysoce specializovaných odborníků. O jejich zlatých ručičkách se dokonce dočtete i v novinách – odkaz najdete níže. Všichni z týmu se navíc snaží o to, abyste Vy, naši milí zákazníci, byli se svými novými dekoracemi maximálně spokojení a aby Vám dělaly jen radost.

KDO SE O VAŠI ZAKÁZKU POSTARÁ

Zpracování Vaší zakázky zajistí spolehlivý a zkušený tým odborníků.

Poté, co od Vás designér odejde (nebo někdy i přímo na místě u Vás), bude jeho úkolem spočítat pro Vás cenovou nabídku na vybrané dekorace. Jakmile ji potvrdíte a odešlete zálohu, do práce se pustí švadleny v šicí dílně Petroš interier.

ŠVADLENY: Vaše nové záclony, závěsy, římské rolety či japonské stěny projdou rukama erudovaných švadlen s dlouholetou praxí, které se dlouhodobě specializují právě na zhotovování dekorací oken. Rozdíl mezi běžnými švadlenami a těmito specializovanými švadlenami je asi takový, jako když se necháte ošetřit obvodním lékařem nebo specialistou na klinice… Můžete se tedy spolehnout, že Vaše záclony a závěsy budou v těch nejlepších rukách a že budou zhotoveny perfektně.

CO O NÁS PSALY NOVINY: O „zlatých ručičkách“ našich stříhaček a švadlen vyšel také článek v novinách. Najdete ho zde: http://fm.denik.cz/…0110506.html

TECHNICI: Hotové dekorace a stínicí techniku Vám pak na místo určení podle Vašeho přání mohou přijet nainstalovat zkušení technici. Ti také Vaše nové záclony a závěsy nejen pověsí, ale také je na místě přežehlí, aby Vaše dekorace vypadaly dokonale. Vše směřujeme k Vašemu maximálnímu pohodlí a spokojenosti.

TÝM FIRMY PETROŠ INTERIER si můžete prohlédnout zde: http://www.petros-interier.cz/o-tymu.html

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

VÍME, ŽE SE NA SVÉ NOVÉ DEKORACE TĚŠÍTE, proto se vždy snažíme je vyrobit co nejrychleji. Většinou trvá celá zakázka od doručení Vaší zálohy až do zavěšení tři až pět týdnů. Termíny se ale někdy mohou i lišit.
VÍME, ŽE SE NA SVÉ NOVÉ DEKORACE TĚŠÍTE, proto se vždy snažíme je vyrobit co nejrychleji. Většinou trvá celá zakázka od doručení Vaší zálohy až do zavěšení tři až pět týdnů. Termíny se ale někdy mohou i lišit.

JAK DLOUHO POTRVÁ VÝROBA

Nemusíte se obávat dlouhých termínů – my víme, že už se na své nové dekorace těšíte! :)

Vždy se snažíme, abyste Vaše nové dekorace oken a stínicí techniku dostali v co nejkratším možném termínu. Záleží samozřejmě na rozsahu zakázky a na druhu objednaných materiálů – vždy je nutné se domlouvat individuálně. Obvykle ale celá zakázka od doručení Vaší zálohy až do zavěšení bývá hotová do tří až pěti týdnů.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

PODÍVEJTE SE, JAKÉ VZKAZY tu pro Vás zanechali ostatní zákazníci. Napovědět Vám může také naše fotogalerie. Najdete v ní téměř výhradně snímky realizací z dílny Petroš interier. Stejně tak i na této stránce najdete pouze fotografie našich vlastních realizací.
PODÍVEJTE SE, JAKÉ VZKAZY tu pro Vás zanechali ostatní zákazníci. Napovědět Vám může také naše fotogalerie. Najdete v ní téměř výhradně snímky realizací z dílny Petroš interier. Stejně tak i na této stránce najdete pouze fotografie našich vlastních realizací.

NAŠI ZÁKAZNÍCI TU PRO VÁS ZANECHALI VZKAZY

Prověřte si nás:

  • podle fotografií zakázek, které už jsme dokončili
  • podle vzkazů, které tu pro Vás zanechali ostatní zákazníci

FOTOGALERIE: Máte pochybnosti, jestli se Vám návrh designéra bude líbit? Podívejte se do fotogalerie našich realizací, zda jsou Vaše představy podobné s našimi. Kromě oddělené sekce „Profigalerie“ jsou všechny snímky ve fotogalerii snímky našich vlastních realizací. (Dejte pozor, většina jiných firem používá ke své prezentaci studiové fotky, nikoliv snímky vlastních realizací!) Fotogalerii najdete zde: http://www.petros-interier.cz/…fotogalerie/

VZKAZY OD OSTATNÍCH ZÁKAZNÍKŮ: Rozhodnout se můžete i na základě několika desítek osobních doporučení od našich ostatních milých zákazníků. Jen málokterá jiná česká firma může zveřejnit tolik ověřitelných doporučení od svých zákazníků. Tyto vzkazy najdete zde: http://www.petros-interier.cz/…kazniku.html

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

VÝZNAMNÍ ZÁKAZNÍCI firmy Petroš interier mohou profesionální rady designéra získat i zdarma. Více informací najdete níže.
VÝZNAMNÍ ZÁKAZNÍCI firmy Petroš interier mohou profesionální rady designéra získat i zdarma. Více informací najdete níže.

CENA ZA NÁVRH A JAK ZÍSKAT NÁVRH ZDARMA

Návštěva designéra je samozřejmě zpoplatněna. VÝZNAMNÍ ZÁKAZNÍCI firmy Petroš interier však mohou profesionální rady designéra získat i ZDARMA.

Při návštěvě designéra účtujeme poplatek za návrh designéranáklady na dopravu. Návrh designéra stojí 1200 korun včetně DPH, pro naše zahraniční zákazníky pak 50 Euro. Náklady na dopravu účtujeme podle místa nabídky, tabulku najdete níže na této stránce. (Žádné jiné poplatky Vám při návštěvě designéra účtovat nebudeme.)

Jak můžete získat návrh profesionálního designéra ZDARMA? Zcela jednoduše:

PRO NAŠE ČESKÉ ZÁKAZNÍKY:
Návrh designéra stojí 1200 korun. Při realizaci zakázky nad 25 tisíc korun Vám z tisícikoruny za návrh automaticky vrátíme polovinu – tedy 600 korun.
Při ceně realizované zakázky nad 50 tisíc korun Vám pak z celkové ceny zakázky odečteme celou částku za návrh – tedy celých 1200 korun – a Vy tak získáte konzultaci designéra zcela zdarma. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.

PRO NAŠE SLOVENSKÉ ZÁKAZNÍKY:
Cena za návrh je 50 eur. Pokud si však u nás objednáte zboží nad 1000 eur, od celkové ceny zakázky Vám následně odečteme polovinu částky za návrh – tedy 25 eur.
Pokud si u nás objednáte zboží nad 2000 eur, následně Vám od celkové ceny zakázky odečteme celou částku za návrh – tedy celých 50 eur – a Vy tak od nás dostanete návrh zcela zdarma.

Zdá se Vám návrh levný?

Návrh designéra je samozřejmě v mnohem vyšší hodnotě, než jakou si účtujeme. Kupříkladu designéři, se kterými spolupracujeme, si běžně počítají zhruba 3000 korun za návrh dekorací oken v jedné místnosti, přičemž za návrh dekorací oken do celého domu už se dostanete řádově hodně nad 10 tisíc korun. Často přitom jde o designéry, kteří sice jakési schopnosti mají, ale o záclonách a závěsech se pak stejně přijdou poradit k nám nebo do jiné specializované firmy. Takže ve výsledku získáte úplně stejnou radu, jenomže zprostředkovaně a mnohem dráž… Naší prioritou však nejsou projekty, ale obchod s látkami. Proto si můžeme dovolit nabídnout Vám službu erudovaného designéra takto levně. Bereme to spíše jako příjemnou službu Vám, našim milým zákazníkům, než jako prostředek výdělku – v opačném případě bychom se museli u návrhů dostat na podobné ceny, o jakých jsme se zmínili výše.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

ZA VÁMI ZÁKAZNÍKY ČASTO JEZDÍME po celé České i Slovenské republice a někdy i do jiných evropských zemí.
ZA VÁMI ZÁKAZNÍKY ČASTO JEZDÍME po celé České i Slovenské republice a někdy i do jiných evropských zemí.

CENA ZA DOPRAVU PRO NAŠE ČESKÉ ZÁKAZNÍKY

Náklady na dopravu účtujeme podle místa nabídky takto:

  • Okres Frýdek-Místek kromě Třinecka: 0 Kč
  • Třinecko (část okresu Frýdek-Místek): 300 Kč
  • Okres Ostrava: 300 Kč
  • Okresy Opava, Karviná a Nový Jičín: 500 Kč
  • Okres Bruntál: 1000 Kč
  • Olomoucký kraj – okresy Olomouc, Přerov, Prostějov + okres Vyškov: 1000 Kč
  • Olomoucký kraj – okresy Jeseník a Šumperk: 1400 Kč
  • Zlínský kraj – okresy Zlín, Kroměříž, Uherské Hradiště: 1300 Kč
  • Zlínský kraj – okres Vsetín: 1000 Kč
  • Jihomoravský kraj – okresy Brno, Blansko: 1500 Kč
  • Jihomoravský kraj – okresy Břeclav, Hodonín a Znojmo: 2000 Kč
  • Kraj Vysočina – okresy Jihlava, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Třebíč a Žďár nad Sázavou: 2000 Kč
  • Královehradecký kraj – okresy Hradec Králové, Jičín, Náchod, Rychnov a Trutnov: 2000 Kč
  • Pardubický kraj – okresy Pardubice, Chrudim, Svitavy a Ústí nad Orlicí: 2000 Kč
  • Liberecký kraj – okresy Liberec, Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Semily: 3000 Kč
  • Ústecký kraj – okresy Ústí nad Labem, Děčín, Chomutov, Litoměřice, Louny, Most a Teplice: 3500 Kč
  • Plzeňský kraj – okresy Plzeň, Domažlice, Klatovy, Rokycany, Tachov: 3500 Kč
  • Jihočeský kraj – okresy České Budějovice, Krumlov, Písek, Prachatice, Strakonice: 3000 Kč
  • Jihočeský kraj – okresy Jindřichův Hradec a Tábor: 2500 Kč
  • Karlovarský kraj – okresy Karlovy Vary, Cheb, Sokolov: 4000 Kč
  • Středočeský kraj – okresy Benešov, Kolín, Kutná Hora, Mladá Boleslav, Nymburk: 2500 Kč
  • Středočeský kraj – okresy Beroun, Kladno, Mělník, Příbram, Rakovník: 2500 Kč
  • Hlavní město Praha: 2500 Kč

Jestliže jste z jiného místa, než která jsou zde vyjmenována, částka za dopravu bude účtována podle toho z uvedených měst, které je k Vám nejblíže.

Částku za návrh a dopravu je třeba uhradit v hotovosti při návštěvě designéra.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

NA SLOVENSKO JEZDÍME MOC RÁDI. Stále více slovenských zákazníků si už také firmu Petroš interier oblíbilo. Vám, našim milým zákazníkům, za Vaši přízeň patří velké díky.
NA SLOVENSKO JEZDÍME MOC RÁDI. Stále více slovenských zákazníků si už také firmu Petroš interier oblíbilo. Vám, našim milým zákazníkům, za Vaši přízeň patří velké díky.

CENA ZA DOPRAVU PRO NAŠE SLOVENSKÉ ZÁKAZNÍKY

Náklady na dopravu účtujeme podle místa nabídky takto:

  • Čadca – 20 Euro
  • Žilina – 30 Euro
  • Martin – 35 Euro
  • Trenčín – 50 Euro
  • Piešťany – 60 Euro
  • Nitra – 80 Euro
  • Bratislava – 80 Euro
  • Prievidza – 45 Euro
  • Rožumberok – 50 Euro
  • Doľný Kubín – 50 Euro
  • Bánská Bystrica – 55 Euro
  • Zvolen – 60 Euro
  • Poprad – 70 Euro
  • Prešov – 90 Euro
  • Košice – 100 Euro

Jestliže jste z jiného místa, než která jsou zde vyjmenována, částka za dopravu bude účtována podle toho z uvedených měst, které je k Vám nejblíže.

Cena za návrh je 50 Euro. Pokud si však u nás objednáte zboží nad 1000 Euro, od celkové ceny zakázky Vám následně odečteme polovinu částky za návrh – tedy 25 euro. Pokud si u nás objednáte zboží nad 2000 Euro, následně Vám od celkové ceny zakázky odečteme celou částku za návrh – tedy 50 euro – a Vy tak od nás dostanete návrh zcela zdarma.

Částku za návrh a dopravu je třeba uhradit v hotovosti při návštěvě designéra.

FORMULÁŘ: POZVĚTE SI DESIGNÉRA

ČÍM PŘESNĚJI FORMULÁŘ Pozvěte si designéra vyplníte, tím přesnější předvýběr pro Vás designér bude moci připravit a Vy tak budete mít o to lepší možnost výběru.
ČÍM PŘESNĚJI FORMULÁŘ Pozvěte si designéra vyplníte, tím přesnější předvýběr pro Vás designér bude moci připravit a Vy tak budete mít o to lepší možnost výběru.

Pozvěte si designéra k Vám domů






Mám zájem o:

















Styl interiéru:








Mám zájem o zastínění těchto místností:













Cenová relace, ve které se budeme pohybovat:

Tyto údaje nemusíte vyplňovat. Uvést tyto informace je ale ve Vašem vlastním zájmu. Na zakázky s sebou totiž sice vozíme několik velkých kufrů vzorků záclon a dekoračních látek, zdaleka to ale nejsou všechny, které máme k dispozici. Snažíme se proto už v prvotním předvýběru přibalit a přivézt k Vám ty, které se do Vašeho interiéru budou nejspíše hodit a které budou nejvíce vyhovovat Vaší představě. Právě orientační cenová hladina je jeden z důležitých ukazatelů.

Uvedené cenové relace za běžný metr látky platí jak pro závěsy, tak i pro záclony s tím, že však u záclon předpokládáme výšku kolem 260 centimetrů a u závěsů šíři kolem 140 centimetrů.