Vyhledávač CZ Facebook EN

POZOR – NOVINKY: ČERNÉ TECHNICKÉ GARNÝŽE A DVOUKOLEJNICOVÉ GARNÝŽE DO SÁDROKARTONU

Vážení a mílí zákazníci,

máme pro Vás hned dvě čerstvé novinky na poli garnýží.

První novinkou jsou zela neobvyklé ČERNÉ TECHNICKÉ GARNÝŽE Terst 7300, které ocení například někteří extravagantnější mladí lidé a uplatnění najdou tyto garnýže i v interiérech, pro které je bílá garnýž příliš světlá.

Druhou novinkou jsou DVOUKOLEJNICOVÉ GARNÝŽE DO SÁDROKARTONOVÝCH STROPŮ, které Vám velmi usnadní montáž, když potřebujete dvě kolejnice vedle sebe.

Černé technické garnyže Terst 7300

Technické garnyže Terst 7300 jsou vyrobeny z hliníku s povrchovou úpravu elox a jsou doplněny plastovými komponenty, které se v kolejničkách lehce pohybují.

K černým garnýžím Terst 7300 si můžete vybrat:

  • kluzné jezdce Normal v bílé nebo černé barvě
  • kolečkové jezdce Super v bílé barvě
  • jezdce pro Wave systém v bílé nebo šedé barvě.

Stropní úchyty jsou k dostání v bílé nebo černé barvě, na bílých stropech ale vypadají lépe bílé úchyty, a to i k tmavým garnýžím. Ceny jsou pro všechny barvy stejné.

Náš tip:

Dvoukolejnicové garnýže Terst S200 – do sádrokartonu

Technické garnýže Terst S200 – dvoukolejnice jsou určeny pro zapuštění do sádrokartonového stropu a jsou vhodné pro lehké záclony a závěsy. Tyto garnýže jsou vyrobeny z hliníku a jsou lakované bílou barvou. Standardní jezdci jsou vyrobeni v materiálové úpravě POM, která zlepšuje jejich kluznost a prodlužuje životnost.

Tyto garnýže NEJSOU vhodné pro Wave systém, protože kolejnice jsou příliš blízko u sebe a vlny Wave systému by neměly dostatek prostoru.

Nosnost je cca 125 g na jednoho jezdce, tato nosnost se ale s rostoucí délkou kolejnice snižuje – nosnost pro délku garnýže 6 metrů je cca 4,2 kg, přičemž vzhledem k hmotnosti dekorační látky se doporučuje od délky garnýže 3 metry rozdělit závěs na dvě poloviny (tzv. oponové otevírání).

Maximální délka kolejnice je 6 metrů. Rozměr garnýže je cca: výška 1,3 cm x 8,9 cm.

Náš tip:


ČERNÁ technická garnýž Terst 7300 s kluznými jezdci Normal.


ČERNÁ technická kolejnice Terst 7300.


DVOUKOLEJNICOVÁ garnýž Terst S200 pro montáž do sádrokartonových stropů.


DVOUKOLEJNICOVÁ garnýž Terst S200 pro montáž do sádrokartonových stropů.