Vyhledávač CZ Facebook EN

PŘIŠLY NOVÉ DĚTSKÉ ZÁCLONY A ZÁVĚSY

  • Uvažujete o tom, že byste pořídili nové záclony a závěsy pro své ratolesti? Pak jste tady na správném místě.

Právě jsme totiž ze zahraničí dovezli několik překrásných kolekcí na dětské záclony a závěsy a doplnili tak velkou nabídku těch stávajících.

Mezi novými vzory najdete rozličné dětské motivy od tradičních zvířecích přes mořský svět, různá auta a letadla až po „cestovatelské“ náměty.

Tyto dětské záclony a závěsy jsou tak okouzlující, že když je viděli naši zákazníci, někteří hned zalitovali, že zrovna v rodině nemají žádné malé děti a že tyto krásné dětské záclony a závěsy nemají pro koho pořídit. :-)

Za zmínku stojí také poměrně nedostatkové dětské blackoutové závěsy – tedy závěsy s dětskými motivy, které nepropouštějí světlo a jsou určené k zatemnění místností. Tyto blackoutové dětské závěsy u nás najdete s potiskem aut, letadel a zvířátek.

DĚTSKÉ ZÁVĚSY s cestovatelským motivem u nás najdete v různých barvách.
DĚTSKÉ ZÁVĚSY s cestovatelským motivem u nás najdete v různých barvách.
DĚTSKÉ ZÁVĚSY NA TÉMA KOSMOS se budou líbit malým klukům i holčičkám.
DĚTSKÉ ZÁVĚSY NA TÉMA KOSMOS se budou líbit malým klukům i holčičkám.
TYTO ZÁVĚSY jsou na omak velmi měkké a příjemné. Hodí se pro malé i větší děti a studenty, ale pěkné budou i v ostatních místnostech domu. Mnoho dalších druhů dětských záclon a závěsů najdete ve firemní prodejně Petroš interier - přijďte se podívat.
TYTO ZÁVĚSY jsou na omak velmi měkké a příjemné. Hodí se pro malé i větší děti a studenty, ale pěkné budou i v ostatních místnostech domu. Mnoho dalších druhů dětských záclon a závěsů najdete ve firemní prodejně Petroš interier – přijďte se podívat.

Zajímavou novinkou je i panel s dětským motivem. Jde o pruh látky o výšce 280 cm a šířce 155,5 cm (nebo násobcích této míry), u kterého se příliš nepočítá s řasením. Měl by zůstat spíše roztažený, aby vynikl jeden větší dětský obrázek, který je namalován přes celou plochu panelu. Je to něco mezi závěsem a japonskou stěnou, u které ovšem zůstává zachována možnost shrnutí na stranu. Tento panel je samozřejmě možné doplnit tradičními závěsy s podobným, ale drobnějším vzorem.

NOVINKOU PRO DĚTI je panel s dětským motivem, který je možné doplnit i závěsy v podobném designu.
NOVINKOU PRO DĚTI je panel s dětským motivem, který je možné doplnit i závěsy v podobném designu.
PANEL by měl zůstat spíše nenařasený, aby obrázek na něm pěkně vynikl.
PANEL by měl zůstat spíše nenařasený, aby obrázek na něm pěkně vynikl.

Jsme přesvědčeni, že děti si zaslouží jen to nejlepší a odmalička se musejí vést k dobrému vkusu. Proto se i v případě dětských záclon a závěsů soustředíme na dobrou kvalitu a hezký design látek. Cíleně se vyhýbáme pouťově kýčovitým obrázkům a nekvalitním materiálům, kterými se to v jiných obchodech jen hemží. To ale rozhodně neznamená, že bychom chtěli děti ochudit o krásné barvy a motivy plné a fantazie. Naopak. Pro své děti u nás najdete obrovské množství úžasných, hravých, barevných, a přitom vkusných záclon a závěsů. Mnoho z nich je přitom od velmi kvalitního německého výrobce, od kterého dovážíme i závěsy a záclony do obýváku a do celého domu.

DĚTSKÉ ZÁCLONY s jemnými motivy noční oblohy.
DĚTSKÉ ZÁCLONY s jemnými motivy noční oblohy.
MOTIVY MOŘSKÉHO SVĚTA jsou pro dětské záclony a závěsy jako stvořené.
MOTIVY MOŘSKÉHO SVĚTA jsou pro dětské záclony a závěsy jako stvořené.
RŮZNOBAREVNÍ NĚŽNÍ MOTÝLCI se na záclonách budou líbit hlavně romanticky založeným děvčátkům.
RŮZNOBAREVNÍ NĚŽNÍ MOTÝLCI se na záclonách budou líbit hlavně romanticky založeným děvčátkům.

Nároční zákazníci si navíc mohou vybrat nejen dětské záclony a závěsy, ale ve stejném designu u nás najdou prakticky vše potřebné k vybavení dětského pokoje: dětské tapety na zeď, přehozy na postel, materiály vhodné na polštáře či povlečení a k tomu všemu Vám umíme nabídnout i dětské kusové koberce.

NAPŘÍKLAD V DĚTSKÉ KOLEKCI ABRACADABRA najdete vše potřebné k vybavení dětského pokojíčku. Slušivě zkompletovány jsou tu dětské závěsy a záclony, přehozy na postel, dětské tapety na zeď a další doplňky.
NAPŘÍKLAD V DĚTSKÉ KOLEKCI ABRACADABRA najdete vše potřebné k vybavení dětského pokojíčku. Slušivě zkompletovány jsou tu dětské závěsy a záclony, přehozy na postel, dětské tapety na zeď a další doplňky.
MĚKKÁ BAVLNĚNÁ LÁTKA se skvěle hodí na ložní povlečení, ale klidně u ní můžete ušít i lehké závěsy.
MĚKKÁ BAVLNĚNÁ LÁTKA se skvěle hodí na ložní povlečení, ale klidně u ní můžete ušít i lehké závěsy.
DĚTSKÉ POKOJÍČKY mohou být pestrobarevné, ale přitom i vkusné. Při výběru dekoračních látek Vám může pomoci, že některé kvalitní materiály, které k sobě sluší, už jsou ve vzornících rovnou zkompletovány.
DĚTSKÉ POKOJÍČKY mohou být pestrobarevné, ale přitom i vkusné. Při výběru dekoračních látek Vám může pomoci, že některé kvalitní materiály, které k sobě sluší, už jsou ve vzornících rovnou zkompletovány.
PERFEKTNÍ ZÁVĚSY pro děti školního věku.
PERFEKTNÍ ZÁVĚSY pro děti školního věku.

Přijďte se na nové dětské záclony a závěsy podívat do firemní prodejny Petroš interier, kterou najdete ve Frýdku-Místku na Zámeckém náměstí (Zámecké ulici) č. 54, v rohu náměstí vedle frýdeckého zámku.

FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER najdete na tomto místě na Zámeckém náměstí ve Frýdku-Místku.
FIREMNÍ PRODEJNU PETROŠ INTERIER najdete na tomto místě na Zámeckém náměstí ve Frýdku-Místku.

Náš tip: