Vyhledávač CZ Facebook EN

SKVĚLÁ ZPRÁVA: OTEVÍRÁME NOVOU, VĚTŠÍ PRODEJNU. VYUŽIJTE AKCE!

Vážení zákazníci,

máme pro Vás skvělou zprávu: Díky Vaší dlouhodobé milé přízni jsme pro Vás nyní mohli významně rozšířit firemní prodejnu Petroš interier. Přestěhovali jsme se do nových – mnohem větších a krásnějších prostor.

Pro Vás to znamená JEŠTĚ VĚTŠÍ VÝBĚR, než na jaký jste byli dosud zvyklí. A nejen to! Nyní si u nás také můžete své římské rolety, záclony, závěsy, garnýže a další stínění vybírat v MNOHEM POHODLNĚJŠÍM A EXKLUZIVNĚJŠÍM PROSTŘEDÍ. Máme z toho spolu s Vámi velikou radost a srdečně Vás do naší nové prodejny zveme!

Přijďte si vybrat, nebo se jen tak podívat. Vždy Vás rádi uvítáme. :)

NOVOU PRODEJNU OTEVÍRÁME V PONDĚLÍ 20. DUBNA!

Nově nás najdete cca 100 metrů od „staré“ prodejny – v centrální části Zámeckého náměstí ve Frýdku-Místku (číslo popisné 44, mezi penzionem Pod kašnou a drogerií).

PŘIJĎTE SE PODÍVAT A VYUŽIJTE NĚKTEROU Z AKCÍ,

které jsme pro Vás k této úžasné příležitosti připravili!

K příležitosti otevření nové prodejny Petroš interier vyhlašujeme hned TŘI AKCE:

  1. AKCE: SLEVA 20 % na TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY z vybraných látek
  2. AKCE: SLEVA 20 % na Easy Motion MOTORY PRO ŘÍMSKÉ ROLETY
  3. AKCE: SLEVA 20 % na MOTOROVÉ GARNÝŽE Silent Way

Ale pozor: Tyto mimořádné akce platí pouze do 15. května 2015!

NA TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY jsme specialisté. K dokonalým a nesmírně efektním tunýlkům pro Vaše římské rolety nám pomáhá nový, velmi sofistikovaný, poloautomatický hi-tech stroj, jaký má v Česku k dispozici jen velmi málo firem. Římské rolety na tomto snímku, stejně jako i dekorace na ostatních fotografiích, byly samozřejmě vyrobeny v dílně Petroš interier. NEZAPOMEŇTE - PRÁVĚ NA TENTO TYP ŘÍMSKÝCH ROLET JE NYNÍ VYHLÁŠENA AKCE!
NA TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY jsme specialisté. K dokonalým a nesmírně efektním tunýlkům pro Vaše římské rolety nám pomáhá nový, velmi sofistikovaný, poloautomatický hi-tech stroj, jaký má v Česku k dispozici jen velmi málo firem. Římské rolety na tomto snímku, stejně jako i dekorace na ostatních fotografiích, byly samozřejmě vyrobeny v dílně Petroš interier. NEZAPOMEŇTE – PRÁVĚ NA TENTO TYP ŘÍMSKÝCH ROLET JE NYNÍ VYHLÁŠENA AKCE!
ZÁCLONY A ZÁVĚSY u nás najdete v nepřeberném množství. Na obrovský výběr jste u nás byli zvyklí i ve staré prodejně - a nyní se, díky mnohem větším prostorám nové prodejny, nabídka ještě rozšířila. A nezapomeňte - jestliže do 15.  května využijete zcela mimořádné akce, máte jedinečnou příležitost za skvělou cenu doplnit své nové záclony a závěsy o pohodlné, velice tiché a jednoduše instalovatelné MOTOROVÉ GARNÝŽE SILENT WAY. Stačí je zapojit do běžné elektrické zásuvky - a zatahování a roztahování závěsů obstaráte pouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači!
ZÁCLONY A ZÁVĚSY u nás najdete v nepřeberném množství. Na obrovský výběr jste u nás byli zvyklí i ve staré prodejně – a nyní se, díky mnohem větším prostorám nové prodejny, nabídka ještě rozšířila. A nezapomeňte – jestliže do 15. května využijete zcela mimořádné akce, máte jedinečnou příležitost za skvělou cenu doplnit své nové záclony a závěsy o pohodlné, velice tiché a jednoduše instalovatelné MOTOROVÉ GARNÝŽE SILENT WAY. Stačí je zapojit do běžné elektrické zásuvky – a zatahování a roztahování závěsů obstaráte pouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači!
TAKÉ ŘÍMSKÉ ROLETY MŮŽETE VYBAVIT ELEGANTNÍM MOTOREM. Při vytahování a zatahování motorové římské rolety už nebudete potřebovat řetízky ani provázky. Vystačíte si s malým a jednoduchým dálkovým ovladačem. Nezapomeňte - právě nyní je vyhlášena mimořádná akce k otevření nové prodejny Petroš interier, díky níž můžete za perfektní cenu získat PRO SVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY POHODLNÉ MOTORY EASY MOTION.
TAKÉ ŘÍMSKÉ ROLETY MŮŽETE VYBAVIT ELEGANTNÍM MOTOREM. Při vytahování a zatahování motorové římské rolety už nebudete potřebovat řetízky ani provázky. Vystačíte si s malým a jednoduchým dálkovým ovladačem. Nezapomeňte – právě nyní je vyhlášena mimořádná akce k otevření nové prodejny Petroš interier, díky níž můžete za perfektní cenu získat PRO SVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY POHODLNÉ MOTORY EASY MOTION.
SRDEČNĚ VÁS ZVEME DO NAŠÍ NOVÉ PRODEJNY, kterou najdete cca 100 metrů od staré prodejny - v centrální části Zámeckého náměstí ve Frýdku-Místku, číslo popisné 44, mezi penzionem Pod kašnou a drogerií. Přijďte si vybrat - třeba i podobné záclony, jaké vidíte na snímku - nebo se přijďte jen tak podívat. Vždy Vás rádi uvítáme! Jestliže jste z daleka, ale přesto chcete využít speciální akce, které jsme vyhlásili k otevření nové prodejny, vůbec nezoufejte! Řešení je jednoduché - pozvěte si designéra, který s nabídkou římských rolet, záclon, závěsů a dalších dekorací přijede k Vám domů. A výhod vyhlášených akcí tak můžete samozřejmě využít i při tomto výběru v pohodlí Vašeho domova.
SRDEČNĚ VÁS ZVEME DO NAŠÍ NOVÉ PRODEJNY, kterou najdete cca 100 metrů od staré prodejny – v centrální části Zámeckého náměstí ve Frýdku-Místku, číslo popisné 44, mezi penzionem Pod kašnou a drogerií. Přijďte si vybrat – třeba i podobné záclony, jaké vidíte na snímku – nebo se přijďte jen tak podívat. Vždy Vás rádi uvítáme! Jestliže jste z daleka, ale přesto chcete využít speciální akce, které jsme vyhlásili k otevření nové prodejny, vůbec nezoufejte! Řešení je jednoduché – pozvěte si designéra, který s nabídkou římských rolet, záclon, závěsů a dalších dekorací přijede k Vám domů. A výhod vyhlášených akcí tak můžete samozřejmě využít i při tomto výběru v pohodlí Vašeho domova.