Vyhledávač CZ Facebook EN

VELIKONOČNÍ INSPIRACE – FOTOGRAFIE Z INTERIÉRŮ

Milí zákazníci,

Velikonoce se rychle blíží a Vy jistě přemýšlíte, jak svou domácnost na svátky udělat ještě krásnější, než je. Proto Vám přinášíme několik nových fotografických tipů. Podívejte se, jak svou domácnost zkrášlili zákazníci před Vámi. Nechejte se inspirovat krásnými látkami, stylem a dokonalostí…

TYTO ÚŽASNÉ TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY do dětského pokoje jsou vyrobeny z hustší záclony s originálním a velmi trendy potiskem. Do pokoje propouštějí příjemné měkké světlo a jsou velmi dekorativní. Tunýlky jsou zhotoveny na našem novém hi-tech stroji.
TYTO ÚŽASNÉ TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY do dětského pokoje jsou vyrobeny z hustší záclony s originálním a velmi trendy potiskem. Do pokoje propouštějí příjemné měkké světlo a jsou velmi dekorativní. Tunýlky jsou zhotoveny na našem novém hi-tech stroji.
.
.
TATO TUNÝLKOVÁ ŘÍMSKÁ ROLETA je vyrobena z potištěné dětské dekorační látky. Dětskému pokoji dodává neotřelost a šmrnc. Tunýlky jsou i zde zhotoveny na našem novém hi-tech stroji. Na výstuhy používáme kvalitní tyčky, které celkový dojem ještě podtrhnou.
TATO TUNÝLKOVÁ ŘÍMSKÁ ROLETA je vyrobena z potištěné dětské dekorační látky. Dětskému pokoji dodává neotřelost a šmrnc. Tunýlky jsou i zde zhotoveny na našem novém hi-tech stroji. Na výstuhy používáme kvalitní tyčky, které celkový dojem ještě podtrhnou.
.
.
I TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY Z PRUHOVANÉ LÁTKY působí velmi svěže a moderně. Celý interiér dokáží rozzářit a nádherně zútulnit. Všimněte si, jak dokonale na sebe navazují tunýlky na obou římských roletách vpravo. Pro švadleny, které nemají k dispozici speciální vybavení, často bývá tvrdým oříškem dosáhnout takové preciznosti, obzvlášť, když jde o měkčí látky. Proto raději zhotovitele Vašich římských rolet pečlivě vybírejte.
I TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY Z PRUHOVANÉ LÁTKY působí velmi svěže a moderně. Celý interiér dokáží rozzářit a nádherně zútulnit. Všimněte si, jak dokonale na sebe navazují tunýlky na obou římských roletách vpravo. Pro švadleny, které nemají k dispozici speciální vybavení, často bývá tvrdým oříškem dosáhnout takové preciznosti, obzvlášť, když jde o měkčí látky. Proto raději zhotovitele Vašich římských rolet pečlivě vybírejte.
.
.
POUŽIJETE-LI NA TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY jednobarevnou látku s přírodním vzhledem, vykouzlíte na svém okně naprosto luxusní dekoraci. Jestliže se Vám římské rolety zdají příliš technické, vůbec se nemusíte obávat je zkombinovat se záclonami nebo závěsy. V tomto případě lehounké závěsy slouží jen jako ozdobný dekorační prvek, ale klidně mohou být i normálně funkční. Stínění oken tím získá na variabilitě. Záleží jen na Vás, co se Vám líbí a co si zvolíte.
POUŽIJETE-LI NA TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY jednobarevnou látku s přírodním vzhledem, vykouzlíte na svém okně naprosto luxusní dekoraci. Jestliže se Vám římské rolety zdají příliš technické, vůbec se nemusíte obávat je zkombinovat se záclonami nebo závěsy. V tomto případě lehounké závěsy slouží jen jako ozdobný dekorační prvek, ale klidně mohou být i normálně funkční. Stínění oken tím získá na variabilitě. Záleží jen na Vás, co se Vám líbí a co si zvolíte.
TADY V DETAILU VIDÍTE, jak přesné a krásně rovné tunýlky na římských roletách umíme vytvořit.
TADY V DETAILU VIDÍTE, jak přesné a krásně rovné tunýlky na římských roletách umíme vytvořit.
TYTO TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY Z NAŠÍ DÍLNY jsou skutečně dokonalé. Na světlé jednobarevné látce a na takto velké ploše by také každá sebemenší nedokonalost byla okamžitě patrná. Tunýlky jsou naprosto rovné a dokonale na sebe navazují. Kvalitní výztuhy perfektně plní svou funkci. Navíc výběr látky a stylu do tohoto interiéru nemá chybičku. Věřte, že v Česku není mnoho firem, které by se s tímto úkolem se ctí popasovaly... Nám se to daří i díky vysoce specializovanému vybavení šicí dílny. Švadlenky pro Vás tunýlkové římské rolety nyní šijí na novém poloautomatickém hi-tech stroji.
TYTO TUNÝLKOVÉ ŘÍMSKÉ ROLETY Z NAŠÍ DÍLNY jsou skutečně dokonalé. Na světlé jednobarevné látce a na takto velké ploše by také každá sebemenší nedokonalost byla okamžitě patrná. Tunýlky jsou naprosto rovné a dokonale na sebe navazují. Kvalitní výztuhy perfektně plní svou funkci. Navíc výběr látky a stylu do tohoto interiéru nemá chybičku. Věřte, že v Česku není mnoho firem, které by se s tímto úkolem se ctí popasovaly… Nám se to daří i díky vysoce specializovanému vybavení šicí dílny. Švadlenky pro Vás tunýlkové římské rolety nyní šijí na novém poloautomatickém hi-tech stroji.
.
.
TATO ŘÍMSKÁ ROLETA není tunýlková, nýbrž s tyčkami našitými zezadu. Zajímavý je na ni ale výběr látky - je to výšivka. Na tomto příkladu vidíte, jak fantasticky moderně a šik může vypadat vyšívaná látka na římské roletě. Netradiční pojetí bylo v tomto případě velmi dobrou volbou. Římská roleta je opatřena kovovým řetízkem a luxusním kovovým těžítkem, které u nás rovněž můžete získat.
TATO ŘÍMSKÁ ROLETA není tunýlková, nýbrž s tyčkami našitými zezadu. Zajímavý je na ni ale výběr látky – je to výšivka. Na tomto příkladu vidíte, jak fantasticky moderně a šik může vypadat vyšívaná látka na římské roletě. Netradiční pojetí bylo v tomto případě velmi dobrou volbou. Římská roleta je opatřena kovovým řetízkem a luxusním kovovým těžítkem, které u nás rovněž můžete získat.
TAKÉ TATO ŘÍMSKÁ ROLETA z naší dílny je zhotovena z netradiční látky s 3D efektrm. Na běžném šicím stroji by z tohoto materiálu římská roleta vůbec nešla ušít. Nám to však umožňuje nový specializovaný hi-tech stroj. Tato římská roleta má u našich milých zákazníků neobyčejný úspěch - ohromně se líbí.
TAKÉ TATO ŘÍMSKÁ ROLETA z naší dílny je zhotovena z netradiční látky s 3D efektrm. Na běžném šicím stroji by z tohoto materiálu římská roleta vůbec nešla ušít. Nám to však umožňuje nový specializovaný hi-tech stroj. Tato římská roleta má u našich milých zákazníků neobyčejný úspěch – ohromně se líbí.
ALE ABYCHOM NEMLUVILI JEN O ŘÍMSKÝCH ROLETÁCH... Tyto nádherné luxusní záclony a závěsy v nádherném luxusním interiéru vypadají... no jak jinak než nádherně a luxusně. Jsou nařaseny technikou Wave systém a zavěšeny na garnýže Square line. Zhotoveny jsou samozřejmě v dílně Petroš interier.
ALE ABYCHOM NEMLUVILI JEN O ŘÍMSKÝCH ROLETÁCH… Tyto nádherné luxusní záclony a závěsy v nádherném luxusním interiéru vypadají… no jak jinak než nádherně a luxusně. Jsou nařaseny technikou Wave systém a zavěšeny na garnýže Square line. Zhotoveny jsou samozřejmě v dílně Petroš interier.
.
.
ZŘASENÉ VOLÁNY v poslední době už moc často neděláme, ale do tohoto romantického dětského pokojíčku pro malou princeznu se hodí úžasně. Bílá barva závěsů ještě podtrhuje něžný styl pokojíčku a decentní vkus majitelů.
ZŘASENÉ VOLÁNY v poslední době už moc často neděláme, ale do tohoto romantického dětského pokojíčku pro malou princeznu se hodí úžasně. Bílá barva závěsů ještě podtrhuje něžný styl pokojíčku a decentní vkus majitelů.
TAKÉ TATO LOŽNICE JE VYBAVENA jednobarevnými záclonami závěsy z velmi kvalitní látky. Záclony a závěsy jsou bohatě nařaseny technikou Wave systém. Použití třásňových úvazů je velmi zjemňuje a dodává celé dekoraci smysl.
TAKÉ TATO LOŽNICE JE VYBAVENA jednobarevnými záclonami závěsy z velmi kvalitní látky. Záclony a závěsy jsou bohatě nařaseny technikou Wave systém. Použití třásňových úvazů je velmi zjemňuje a dodává celé dekoraci smysl.
TYTO PESTROBAREVNÉ ZÁVĚSY v dětském pokoji rámují nádherný výhled na naše hlavní město. V ložnicích a v dětských pokojích je žádoucí, aby závěsy dokázaly místnost zatemnit. Běžně se k tomuto účelu používají blackoutové látky, ty ale někdy nejsou k mání v odpovídajícím dezénu. Proto v tomto případě zákazník zvolil závěsy s podšívkou. Ta zajišťuje nejen dostatečné zatemnění místnosti, ale závěsům také dodává na objemu. Výsledek pak působí velmi luxusně.
TYTO PESTROBAREVNÉ ZÁVĚSY v dětském pokoji rámují nádherný výhled na naše hlavní město. V ložnicích a v dětských pokojích je žádoucí, aby závěsy dokázaly místnost zatemnit. Běžně se k tomuto účelu používají blackoutové látky, ty ale někdy nejsou k mání v odpovídajícím dezénu. Proto v tomto případě zákazník zvolil závěsy s podšívkou. Ta zajišťuje nejen dostatečné zatemnění místnosti, ale závěsům také dodává na objemu. Výsledek pak působí velmi luxusně.
.
.
DALŠÍ PŘÍKLAD KOMBINACE římské rolety a závěsů. Elegantní, moderní a šarmantní, že?
DALŠÍ PŘÍKLAD KOMBINACE římské rolety a závěsů. Elegantní, moderní a šarmantní, že?
TYTO ZÁVĚSY jsou ušity z vyšívané látky, nařaseny technikou Wave systém a zavěšeny na technické garnýži. Doplněny jsou jednoduchou bílou hladkou záclonou. Styl je velmi čistý, jemný a celek působí nesmírně harmonicky.
TYTO ZÁVĚSY jsou ušity z vyšívané látky, nařaseny technikou Wave systém a zavěšeny na technické garnýži. Doplněny jsou jednoduchou bílou hladkou záclonou. Styl je velmi čistý, jemný a celek působí nesmírně harmonicky. 
.
.

Milí zákazníci, doufáme, že jsme Vás potěšili a přinesli Vám inspiraci, jak by se dal ještě více zkrášlit Váš domov.

PŘIJĎTE SI VYBRAT DO FIREMNÍ PRODEJNY PETROŠ INTERIER:

Přijďte se podívat a vybrat si do naší firemní prodejny, kterou najdete ve Frýdku-Místku na Zámeckém náměstí (Zámecké ulici) č. 54 – v rohu náměstí vedle frýdeckého zámku.

  • Telefon na prodejnu: 558 621 810, mobil: 608 479 090.
  • Otevírací doba: pondělí až pátek 9 – 17 hodin, sobota 8 – 12 hodin.

Zde nás najdete:

.
.

NÁŠ TIP:

  • VYZKOUŠEJTE ABSOLUTNÍ POHODLÍ – POZVĚTE SI DESIGNÉRA:

    Pozvěte si designéra a vyberte si své římské rolety, záclony a závěsy V KLIDU A POHODLÍ SVÉHO DOMOVA.

    Designér Vám poradí a pomůže s výběrem dekorací oken, všechno potřebné zaměří, spočítá a připraví. Domů k Vám na výběr přiveze několik plných velkých kufrů vzorků, takže určitě budete mít z čeho vybírat.

    JEZDÍME PO CELÉ ČESKÉ I SLOVENSKÉ REPUBLICE!

    Více informací a formulář k návštěvě designéra najdete zde: http://www.petros-interier.cz/…signera.html

  • DALŠÍ FOTOGRAFIE dekorací oken najdete ve fotogalerii zde: http://www.petros-interier.cz/…fotogalerie/