Vyhledávač CZ Facebook EN

Přinášíme zbrusu nové téma týdne: Záclony, závěsy a římské rolety ve Vaší jídelně

Prostor, který je určen pro jídlo, mívá v domě čestné místo. Vždy tomu tak ale nebylo. „Nejsou tak dávno doby, kdy se mnoha lidem zdály dlouhé elegantní záclonyzávěsy „jen do jídelny“ jaksi nepatřičné,“ zavzpomínal designér Radomír Petorš. Co si o tom myslíte Vy?

A hodí se do jídelny i římské rolety? Jaká specifika mívají dekorace v jídelnách? Na co se soustředit při výběru záclonzávěsů do jídelny? Odpovědi na všechny tyto otázky přináší designér v tématu pro tento týden: Tipy a nápady pro stínění Vaší jídelny.

Téma týdne „Záclony, závěsyřímské rolety ve Vaší jídelně“ najdete v sekci články, nebo pod tímto odkazem: http://www.petros-interier.cz/…aslouzi.html


JÍDELNA si zaslouží krásné záclony a závěsy stejně, jako kterákoliv jiná část bytu.


VYUŽÍT PŘIROZENÉ BARVY vůbec neznamená, že by jídelna musela být unylá - zvlášť, když jsou závěsy ušity z takovéto krásné kvalitní látky. Zdobení obloukovým volánem pak už je jen pomyslnou třešinkou na dortu.


TAKÉ ŘÍMSKÉ ROLETY ZÁCLONOVÉHO TYPU vypadají velice hezky. Elegantní bílá záclona krásně vynikne na pozadí ve výraznějších barvách.


ZÁVĚSY V PŘÍRODNÍCH BARVÁCH spolu s kvalitní hladkou bílou záclonou mohou vypadat skutečně luxusně. Atmosféru jídelny ještě podtrhnou velká okna s nádherným výhledem do zahrady. Další fotografie najdete ve článku.